Zdar lidi, jak je? Já si myslím, že internet je důležitý. Neměla by bejt pro ty nejmladší jako jsou prvňáci a druháci protože tomu ještě tolik nerozumí.
Napsal(a): Štěpán Malý, email: Stepan.13@seznam.cz dne: 13.03.2008Internet ve škole je užitečný. Hlavě pro vyhledávání informací potřebných pro výuku, ale také hlavě k dorozumívání mezi lidmi např. ICQ.
Napsal(a): Pavel, email: bigmaster2@seznam.cz dne: 13.03.2008Já, jakožto žákyně Základní školy si myslím, že je internet na škole užitečný a potřebný. Využívá se nejen jako pomůcka k vyučování, ale také jako dobré spojení mezi žáky. Využívají ho hlavně žáci 2. stupně, což je dobré do budoucnosti i pro děti které nemají takové možnosti mít internet doma.
Napsal(a): Barbora Nováková, email: baranovakova1@centrum.cz dne: 13.03.2008jj na internet by meli chodit i mensi zaci skoly jako treba prvni stupen atd.:oD
Napsal(a): josef Lagron, email: lagronjosef@seznam.cz dne: 13.03.2008Internet by měl vyplnit všechny školy v ČR, i prvňáci by měly mít povinou výuku na pc. Hlavně na internetu, znát důležité internetové adresy a umět je využít.
Napsal(a): Jana, email: dne: 13.03.2008S Internetem ve škole je to torchu složitější. Jako učitel Informatiky říkám samozřejmě ANO. Ale je třeba, aby práce s Internetem měla ve škole svůj smysl a zaměření. Zatím jsem se nikde jednoznačně nedozvěděl, jaké priority bych měl ve výuce v této oblasti sledovat. Většina učitelů to řeší tak, že žáky naučí základní techniku a pak je nechá surfovat. Na to je ale škoda času i peněz za připojení. Nemusím uvádět, co asi žáky zajímá a jak takový čas využijí. Pokud jde o předmět Informatiku, tak jeho poslání je mnohem širší a zdaleka se nezaměřuje jen na Internet. Já se k němu dostanu, jako vrchol tříleté práce - až v 9. ročníku, kdy žáci vytvářejí své osobní stránky na webu. Je to samozřejmě pozdě, ale pokud na naší škole 2/3 žáků nemá doma počítač, musí se dříve než přistoupí na Internet naučit docela jiné dovednosti. Začít s výukou počítačové gramotnosti už na 1. stupni školy - souhlasím. Pak ale nebude stačit našich 20 počítačů na 400 žáků. Pracovna je využitá od 6 ráno do 16 hodin odpoledne. Pro 1. stupeň máme vyhrazeno jedno dopoledne pro výuku a 1 odpoledne pro družinu. Více prostě nemůžeme, abychom dostáli požadavkům výuky a zájmu učitelů a žáků na 2. stupni. Je to složitá otázka a najít optimální řešení je těžké.
Napsal(a): Oldřich Suchoradský, email: olda.suchoradsky@tiscali.cz dne: 25.07.2004© Stránka vygenerována za 0.0026 sec. | Aktuálně máme v databázi 8418 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz
Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha