Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Mariana je neděle 08.09.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Jak vypadá život mladé americké herečky?

Disney Channel se snaží nabídnout dětem a jejich rodinám nejrůznější TV pořady, které reflektují lidské hodnoty a ukazují dětem cestu, jak proplout výzvami dospívání, pomáhají jim věřit v sebe sama, následovat své sny a vážit si vlastní rodiny.

     Jedním z pořadů je i „Farma R.A.K.“ komediální seriál navazující na obrovský úspěch série filmových hitů „Muzikál ze střední“. Vše se odehrává na střední škole pro nadprůměrně talentované studenty. Hlavní hrdinové jsou natolik excelentní, že se jim podařilo dostat se na střední školu v rámci programu R.A.K. (Rychlých akčních koumáků) ještě o něco dříve než dovršili patnáct let. Snaží se tedy zapadnout mezi starší spolužáky, využít svůj talent ke splnění svých snů a to vše navzdory všem problémům, které souvisí s dospíváním i jejich velkým talentem. V hlavní roli Chyny Parksové, hudebně nadané studentky, diváci mohou sledovat Chinu Anne McClainovou. A jak žije mladá herečka? O kolik se její den liší od života běžných dětí? Na to vše americká herečka odpovídala v jednom z rozhovorů.

10:00 JE ČAS VSTÁVAT

     Farmu RAK natáčíme živě před diváky ve studiu každý pátek večer, což pro mě znamená, že v pátek ráno si můžu trochu přispat. Vstanu okolo 10 a jako první si jdu vyčistit zuby.

10:30 SESTROHRANÍ

    Když si vyčistím zuby, dám si sprchu – pak ale hned jdu a vzbudím svoje sestry. Mám ráda, když se mnou chodí na natáčení, takže se musím ujistit, že jsou vzhůru a připravené na další den na Farmě RAK.

10:45 ČAS SNÍDANĚ

     Vždycky je skvělé mít snídani s celou rodinou. Většinou mám jen něco lehkého, jako cereálie s mlékem, pak se začnu připravovat na cestu do studia. Mám před sebou dlouhý den, ale vždycky se strašně těším, pátky jsou mé nejoblíbenější dny v týdnu!

11:00 ODJÍŽDÍME

    Cesta z domova na natáčení trvá okolo 30 minut, ale někdy, když je hustá doprava, se může protáhnout až na hodinu. Většinou odjíždíme okolo 11, abychom měli jistotu, že v poledne budeme na místě.


12:00 VLASY A MAKE UP

     Hned po příjezdu na natáčení si jdu nechat udělat vlasy a make up. To je vždycky skvělá legrace! Hraje nám tam hudba a já se při ní připravuju. V maskérně na zdi je srandovní plastová ryba, která zpívá Don´t Worry, Be Happy, když zmáčkneš knoflík, který na sobě má. Úplně tu rybu zbožňuju a tahle písnička vždycky hraje několikrát dokola.

13:00 OBLÉKÁM SE

     V maskérně strávím asi hodinu a pak jdu do kostymérny. Miluju outfity, které Chyna v show nosí, takže si vždycky užívám, když se můžu oblékat jako ona.

13:00 LEGRACE ZAČÍNÁ

     Většinou natáčíme několik scén ještě před obědem, jakmile se tedy obléknu, tak jdu na plac a začínáme. Natáčet tenhle pořad je neuvěřitelná legrace, ale když natáčíme bez publika, tak panuje trochu jiná atmosféra. Je to mnohem lepší, když slyšíte, jak se publikum směje našim vtípkům a tleská do rytmu hudby.

14:30 ŠKOLA ZAČÍNÁ

     Kromě natáčení musím samozřejmě taky zvládat věci do školy. Na natáčení máme skvělé učitele, do naší školy chodím kdykoliv mám volnou chvíli. Kdybych už nikdy nenatáčela, tak byste mě našli studovat matematiku a angličtinu!

15:30 ČAS OBĚDA

     Na natáčení Farmy RAK máme ty nejúžasnější obědy. Každý pátek obědváme obvykle v 15:30 a vždycky to stojí za to. Poslední natáčecí den první série jsme měli krabí nožičky. To bylo nejlepší jídlo, jaké jsme kdy měli. Úžasné. Mmmm…

16:30 POKRAČUJEME

     Publikum do studia přichází okolo 16:30. V tu dobu chodím znovu do maskérny pro úpravy make upu a účesu. Je skvělé slyšet publikum, jak se usazuje do svých sedaček a připravuje se na natáčení. Vždycky mě to strašně nabudí!

17:00 SVĚTLA, KAMERA, AKCE…

     Moje nejoblíbenější chvíle jsou, když v pět odpoledne začneme naživo natáčet. Všichni herci jsou představeni publiku a my začínáme natáčet díl. Je skvělé natáčet před živým publikem, protože je slyšíme smát se a dobře se bavit. Je to úplně nejlepší!

21:00 KONČÍME

     Natáčení show zabere několik hodin, ale v 9 večer už většinou končíme. V tu chvíli jdu mezi publikum rozdávat autogramy a pozdravit fanoušky. Je opravdu skvělé každého poznat a moc mě baví jim podepisovat svoje fotky.

21:30 ČAS JET DOMŮ

     Když jsem rozdala několik podpisů, jdu zpátky do své šatny a tam se převléknu. Před odjezdem domů se ještě odlíčím. Byl to sice dlouhý den, ale vždycky je to skvělá zábava.

22:30 DOBROU NOC

     Když u sebe mám kamarády a koukáme se na Farmu RAK, tak máme pozdní večeři, někdy zůstanu vzhůru déle se svými sestrami. Většinou jsem ale v posteli v půl jedenácté, a to hlavně, když druhý den pracuji. Miluji spánek, takže většinou nezůstávám dlouho vzhůru. Hned usnu a nechám si zdát o něčem vážně cool. Dobrou noc!

  • Autor: Redakční poštou
  • Datum publikace: 22.06.2012
  • Článek zařazen do: Kultura
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2172 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0032 sec. | Aktuálně máme v databázi 8376 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha