Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Mariana je neděle 08.09.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Co čekáte od eKamaráda?

Co čekáte od eKamaráda je otázka, kterou pokládáme tímto článkem našim čtenářům. Důvod k tomu je ten, že z počítadel našeho magazínu je patrno, že dost čtenářů náš magazín navštíví, ale nevybere si ani jeden článek.

     Tímto článkem tedy oslovujeme především ty čtenáře, kteří na tyto stránky nakouknou a po té odchází, aniž by se začetli do některého z nabízených článků. Samozřejmě nás ale zajímají názory i ostatních čtenářů, těch, kteří si tu nějaký článek najdou. Počítadla prozrazují, že čtenáři, kteří by se do eKamaráda pořádně začetli snad ani neexistují. Samozřejmě to může být jistě ne malou měrou ovlivněno tím, že jsou prázdniny.
     Naším cílem je, aby se eKamarád stal co nejčtenějším magazínem o všem, co aspoň trochu souvisí s dětmi a mládeží. Budeme rádi, pokud se budou čtenáři na naše stránky opakovaně vracet. Proto se snažíme o co nejčastější aktualizaci. Dosavadních pět článků dvakrát týdně doufejme není konečný stav. Věříme, že po prázdninách se počet návštěvníků - čtenářů i dopisovatelů rozroste. Věříme, že i sortiment rubrik, které nyní eKamarád nabízí, není konečný.
     Protože nás zajímá názor čtenářů, zavedli jsme od minulé aktualizace anketu, v které zkoumáme, co by zde čtenáři rádi četli. Zajímá nás to zejména u těch čtenářů, kteří zavítají na naše stránky a po té odchází, aniž by si vybrali k přečetení jediný článek. Samozřejmě nás zajímá názor i těch ostatních. Víme, že pokud se tu najde čtenář, který si přečete 5 a více článků, je čestnou vyjímkou. Samozřejmě i jeho názor, nás také zajímá.
     Naší snahou je, aby byl eKamarád co nejlepší a snažíme se vám nabízet nejrozmanitější služby. Mezi ně například patří objednávka avíza na aktualizace eKamaráda, která se sice ustálila na středu a sobotu, ale tyto dny jsou spíše nepsané. V době, kdy bude webmaster přes víkend mimo Prahu, je možno, že aktualizace proběhne jiný den. V našem avízu se také dozvíte, jaké nové články eKamarád právě přináší i s jejich stručnou anotací.
     Dále jsme doplnili naše stránky formulářem pro diskusi. Doufáme, že tento jednodušší způsob přispěje k tomu, aby se rozrostl okruh diskutujících k jednotlivých článkům i příspěvkům k nim. Chápeme, že pro někoho může být asi složité psát svůj diskusní příspěvek v textovém editoru ve tvaru RTF a pak jej posílat jako přílohu. Proto se to touto formou snažíme našim čtenářům co nejvíce zjednodušit. Bohužel nemáme možnosti zavést diskusi on-line a ani nejsme schopni zajistit, aby jste po vložení diskusního příspěvku byli vráceni zpět na článek. Proto vám nabízíme aspoň návrat na vámi zvolenou stranu, aby jste se nemuseli k článku vždy znova vracet z úvodní stránky eKamaráda. Magazín eKamarád je tvořen ve Front Page Express, který neumožňuje tvořit on line prvky ani žádné jiné dynamické funkce.
     Věříme, že tedy nyní, když dočítáte tento článek o našich představách a cílech ohledně eKamaráda, napíšete i vy nám něco o tom, jaký je váš názor na eKamaráda a jak by se dal vylepšit. Anketní formulář najdete přímo zde.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 26.07.2000
  • Článek zařazen do: Zkušenosti
  • Počet komentářů ke článku: 2
  • Článek si přečetlo 3626 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0034 sec. | Aktuálně máme v databázi 8376 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha