Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Mariana je neděle 08.09.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Kemp Sadská - 5. část

Naposledy sledujeme dění na kempu stolního tenisu v Sadské, ktrerý se chýlí ke konci.

     Po večerní exhibici nás už čekalo jenom opékání prasete na rožni a závěrečné posezení.





     Josef Flídr hrál šachy, potom pomáhal s porcováním prasete. Nestačil jsme dobít baterii do foťáku a porto jsme musel fotit poměrně málo, ale fotil jsme si lidi, s kterými jsem hrál. Například Davida, který ale bohužel nehrál ani na závěrečném turnaji, čímž se zmenšila moje šance někoho porazit nebo s někým hrát aspoň vyrovnaný zápas.





     Jedniný, koho jsem měl šanci porazit, byl táta. Tentokrát jsme se ale v turnaji nepotkali. Vyfotil jsme si trenéra Suchardu s jeho nejstarším synem Tondou, který s námi párkrát nas tréninku hrál. Ani on ale v turnaji nehrál.





     S kapelou, která přišla, hrál jeden z hráčů, s kterým jsem na tréninku hrál, který podle mého příjmu podání poznal, že hraju jen rekreačně. Kousek ode mě seděl Richard Výborný a kus dál seděl trávař, na kterého jsme si v zápase, kdy jsme v tréninku museli hrát jenom se spodní rotací, uhrál aspoň set. Hráli jsme nejdéle.



     Se slečnou na fotce v pravo jsem prohrál v tréninku 1:3(7,-0,-2,-1). Ten první set nezaručuju, mohlo to být trochu jinak, ty další, které jsem prohrál, si pamatuju úplně přesně.


     Spát jsme šli krátce po 23. hodině, abychom byli svěží na turnaj, i když jsme věděli, že v bněm nemáme nejmenší šance. Ale šlo o to si aspoň zahrát.



     Turnaj řídil Josef Flídr a pomáhali mu Richard Výborný a naše trenérka. Ve skupině jsem dle očekávání vše dost hladce prohrál, ale na některé hráče jsme si aspoň v jednom setu uhrál i třeba trochu více bodů. Nejvíc jsme prohrál s jednou mladou slečnou či paní, které jsme nevybíral podání, protože dávala boční rotace. Když dala pár podáníá rovných, tak jsme je vrátil, ale následoval topspin, kdy jsem šel jen sebrat míček. Mě na začátku pár podání nevybrala, ale pak mi z jakéhokoli podání hrála topspin, který jsme nevybral. Takže to byl velmi rychlý zápas.



     I táta skončil poslední a šel do "pavouka" pro čtvrté, kam se z jejich skupiny, kde jich bylo pět, dostal i Honza Vojtík, který byl v tomto "pavouku" favoritem. Dobře hrál trávař.



     Druhý nejmladší hráč skupiny C Verner bojoval dobře v třetím pavouku, kde podlehl až ve finále Prokopovi. Zajímavé bylo i finále, ale hrálo se na jednom z nejtmavějších stolů, takže jsem fotil jen při rozpinku.




     Finále našeho pavouka se hrálo naopak na stole, kde bylo světlo, protože byl pod výbojkou. Vojtík nejprve vyřadil hráče, s kterým jsem v 1. kole prohrál já. Ten dělal dost chyba a dost kazil, ale byl o tolik lepší, než já, že jsem proti němu stejně neměl šanci.



     Vojtík hrál finále 4. pavouka proti Navrátilovi, který byl jen o málo starší než on, a který o kolo dřív vyřadil svého trenera Hollera.



     Honza Vojtík, který se při tréninzích ve skupině C povětšinu času trápil a moc mu to nešlo, se v turnaji chytl a v tomto finále byl jednoznačným favoritem a Navrátilovi moc šancí nedal.




     Turnaj byl dohraný a došlo k vyhlášení výsledků. Prvenství obhájil z loňska Nacházel, který ve finále porazil Zajíce, který byl zase oceněný za exhibici, v níž si na Výbornéhom uhrál nejvíce bodů.




     Z blízka jsem si ještě vyfotil Honzu Vojtíka, který vyhrál našeho pavouka. A tím definitivně skončil i druhý kemp.


     Co říci závěrem. Ještě jsem nezmínil, že v 1. kempu jsem si druhý den koupil novou pálku, kterou mi udělali podle té staré, aby byla co nejpodobnější vlastnostmi potahů. Koupil jsem si i čistič a nové boty na pinkponk, protože ty staré se mi už rozpadaly. O pár dnů později jsem si koupil i potítko na zápěstí, které mi zpevňuje zápěstí, které jsem měl namožené.


     Do Prahy nás odvezl autem Josef Flídr, který nás vysadil na Smíchově u metra, kterým jsem potom dojeli domů.


     Předběžně jsme se přihlásili i na příští rok, kdy bychom chtěli spojit tři kempy. V prvním chceme trénovat, druhý jako rekreanti, abychom nabrali síly, protože dva týdny tréninku je opravdu moc. V tomot druhém týdnu bychom chodili hrát jenom večer a zúčastnili bychom se turnaje a v 3. kempu bychom odpočati opět trénovali.


     Příští rok to bude možná jiné, protože učiliště, v kterém kempy letos probíhaly, skočilo letosšním školním rokem a objekt bude na prodej. Tak s eneví, kdo ho koupí a jestli zde půjde kemp za rok uspořádat. Pokud by to ale nešlo tady, trénovalo by se v nové hale, která bude v centru Sadské brzo dostavěna. Ubytování i hraní by tedy bylo v centru.


Převzato z Magazínu TTC Praha.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 10.08.2008
  • Článek zařazen do: Volný čas
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2592 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0035 sec. | Aktuálně máme v databázi 8376 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha