Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Mariana je neděle 08.09.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Máš svoji partu nebo klub?

A je to tady. Přinášíme slibovanou soutěž o ceny. Dnes vás seznámíme s pravidly, s tím, o co se bude soutěžit a rovnou přinášíme i první soutěžní úkol.

     Soutěž, kterou vám přinášíme, je soutěží dlouhodobou. Účastnit se jí mohou kolektivy dětí do věku 15 let včetně, to znamená soutěžit mohou ti, kteří jsou ročník narození 1985 a mladší. Je to soutěž pro kolektivy, takže musíte být nejméně dva, i když bychom byli radši, kdyby jste byli alespoň tři. Horní počet soutěžících v kolektivu neomezujeme, ale optimální je tak pět až šest. Proto, chce-li soutěžit například třídní kolektiv, doporučujeme vám rozdělit se do menších skupinek.
     Soutěžní otázky budeme přinášet vždy jednou týdně. Odpovědět by jste měli do 7 dnů po uveřejnění otázky, ale budeme tolerovat i později došlé odpovědi. Aspoň to umožní, že se budou moct do soutěže zapojit i ti, kdo soutěž objeví později.
     Soutěž je dlouhodobá a je řazena do samostatných bloků. Každý blok má 12 otázek, je tedy zhruba na tři měsíce. Blok bude vždy uzavřen nejpozději do dvou týdnů po skončení. Proto ke konci bloku odpovídejte raději dříve. Jisté mezihodnocení bude probíhat i měsíčně, kdy vás budeme informovat o nejúspěšnějším kolektivu vždy po čtyřech otázkách. Ten vyhraje vždy nějaký upomínkový předmět.
     Z každého bloku budou po uzavření vyhodnoceny tři nejúspěšnější družstva. Pokud se zapojí více než dvacet soutěžních družstev, tak vyhodnotím pět družstev. Cenami budou filmy na videokazetách, které vám budeme postupně představovat. Celkem jich je k dispozici pět, přičemž vítěz si vybere, který film bude chtít z úplné nabídky pěti filmů, druhý si vybere ze zbylých čtyř filmů a tak dále. Bude-li cen pět, pátý v pořadí už výběr mít nebude. Družstva na dalších místech obdrží aspoň drobnější upomínkové předměty, např. samolepky apod. Uvidíme, co se nám ještě podaří sehnat. Zatím jsou jisté jen kazety, které nám dodala do naší soutěže firma DAVAY. Dvě z nich vám dnes představujeme, zbylé tři představínme příště a přespříště.

     A teď samotná soutěž. Je tu první soutěžní úkol. Zašlete nám přihlášku do soutěže, v které se představíte. Vymyslete si název, jak se bude vaše družstvo jmenovat. Vypište, kdo bude soutěžit - stačí nám křestní jméno (např. Michal) nebo přezdívka. U přezdívek udvádějte pro jistotu, zda jde o kluka či děvče. Uveďte též své datum narození a třídu, do které chodíte. Rádi bychom, kdyby jste o každém členu družstva napsali aspoň jednu větu (co ho zajímá a tak podobně). Pak nám o sobě něco stručně napište. Chceme vědět, odkud jste - stačí jenom obec (město nebo vesnice). Zajímá nás, zda jste parta, dětský klub, družina oddílu nebo zda jste se dali dohromady jenom kvůli naší soutěži.
     U tohoto úkolu se bude hodnotit vtipnost pojmenování vašeho družstva, ale i vtipnost vašeho představení. Oceníme i to, jste-li družinou nějakého oddílu, když o svém oddílu napíšete něco víc. Úkol bude hodnocen od 0 do 10 bodů, přičemž za splnění požadavků budeme dávat 5 bodů. Za nepřesnosti či neúplné údaje se budou body strhávat, za vtipnost a originálnost se budou body naopak přidávat.
     Za nadstandart budeme považovat, pokud někdo pošle i fotografii v elektronické podobě. Protože však každý tuto možnost nemá, budeme toto hodnotit zvlášť. Též oceníme, pošlete-li odkaz na nějakou svoji osobní nebo klubovou stránku, pokud nějakou máte.
     Pište na adresu ekamarad@seznam.cz a do předmětu napište SOUTEZ1. Budete-li psát přímo do emailu, pište prosím bez háčků a čárek. Umíte-li napsat své představení v textovém editoru a přiložit jako přílohu, můžete háčky a čárky používat. V tom případě ale prosíme o zaslání souboru ve tvaru RTF.
     Vzhledem k tomu, že tato soutěžní otázka je současně přihláškou do soutěže, budeme tento email všem zpětně potvrzovat a zašleme vám též přidělené startovní číslo. Tím budete mít i kontrolu, že vaše odpověď došla. Startovní číslo pak používejte při další korespondenci, aby nedošlo k záměně s jiným družstvem, které se může třeba jmenovat stejně nebo podobně.

  • Autor: Fuček Miloslav
  • Datum publikace: 04.10.2000
  • Článek zařazen do: Soutěže
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 3565 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0033 sec. | Aktuálně máme v databázi 8376 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha