Rubriky

Vyhledávání v článcích
Co hledáte ?



Provozuje:
icok


ikonka partnera
ikonka partnera
Dnes má svátek Mariana je neděle 08.09.2024



Novinky





Magazín eKamarád vás vítá
Přinášíme vám zpravodajství ze světa dětí a mládeže. Chcete se i vy podělit s ostatními o své zkušenosti či nějak pobavit naše dětské čtenáře? Není nic jednoduššího. Přidejte se do naší kamarádské rodiny a napište nám na email redakce8(Z)ekamarad.cz
(Místo (Z) napište @).

Březový den SKSK ČR

V pátek 14. prosince na Předvánočních hrátkách 1. a 2. střediska SKSK ČR Bratrstvo a Tuláci se udělovaly Březové lístky.

     Předvánoční hrátky probíhaly jako tradičně a byly plné her a soutěží. Jako každoročně, se zde udělovaly i Březové lístky za dobrou práci pro kluby. Letos se jich ale udělilo rekordní množství, což se ale dalo očekávat. Nedávný nárůst počtu klubů v těchto dvou střediscích přinesl kvalitu a ta byla samozřejmě nyní oceněna.

     Určitě by nemělo smysl vyjmenovávat všechny kamarády, kteří zde dostali Březový lístek. Bylo jich hodně. Ty, kdo to zajímá mohu pozvat na stránku http://www.czechia.com/skskcr/pyramida.htm, kde najdete nově aktualizovanou pyramidu Březových lístků SKSK ČR a jeho kamarádů, která zachycuje nejaktuálnější stav po těchto uděleních.

     Začalo se udělováním velkého množství zelených Březových lístků, kterými byli oceněni velitelé nejnovějších klubů a jejich nejaktivnější pomocníci. Však jich je celkem v naší pyramidě kolem 130. Dále se udělovaly bleděmodré Březové lístky, které obdrželi nositelé zelených, kteří se dál pilně věnovali svým klubům. Tmavěmodré lístky dostali někteří patroni a dlouholetí aktivní členové, kteří pilně pracují v klubech, ale i pro celé středisko. Zde nám do pyramidy jedno místečko zatím chybí, ale brzy jej zaplníme, aby byla pyramida úplná podle pravidel. Udělení se již chystá. Komu, samozřejmě neprozradím. Totoho ocenění se dočkal i velmi aktivní redaktor eKamaráda Marťas.

     I žlutých Březových lístků se udělovalo dost. Předně je dosatali aktivní patroni, z nichž někteří na ně čekali delší, někteří kratší dobu. Dočkali se Mirek Mikuláš, Karel Kopáček, Míla Sýkora, Míla Kašpárek, Míla Šimoníček a Franta Holý a Franta Zíka. Dočkali jsme se ale i mi náctiletí, kteří jsme ve sdružení delší dobu a pracujeme nejenom pro svůj klub a středisko, ale i v Radě organizátorů a v nejrůznějších redakčních radách. Mezi ně patří Franta Zelenka, Vojta Moudrý, Zvoník, David Lorenc, Mirek Pařízek a já Pepíno.

     Řada červených Březových lístků se v naší pyramidě změnila kompletně. Zde bylo nutno doplnit místa, které se nedávno, ale i tady, uvolnily. Tohoto lístku se dočkali zakládající členové Mrzout, Michal Fabián, Hadimrška, Praotec a Drak a vedle nich aktivní patroni Yankee, Míla Novák (otec Mlsouna) a jako nejmladší Náčelnický rádce Zorro.

     Karmínového březového lístku se dočkali Stopař a Martin Fabián. V pyramidě jsou celkem čtyři. Třetí má Náčelník Míla Fuček, který jej dostal letos na C-VVZ v Olomouci a žatecký Medvěd. Bílý sedmý Březový lístek dostali Mlsoun a Lukáš Jeřábek, bez kterých by velké středisko Tuláci asi těžko fungovalo tak dobře, jako funguje. No a vyvrcholením bylo uděllení šedivého Březového lístku Vaškovi Fabiánovi, který vlastně dal těmto dvěma střediskům základ tím, že vychoval většinu jejich patronů.

     S potěšením můžu zkonstatovat, že až po Vaška je nyní pyramida SKSK ČR zcela zaplněná (s výjimkou jednoho 3. stupně, který se už chystá). Přítel SKSK ČR Řešetlák zatím naší pyramidou vypodložený není, což ale nevadí, protože je vypodložen nižšími stupni v rámci pražské a celostátní pyramidy Březových lístků.

     Toto udělování Březových lístků bylo efektním a příjemným zakončením Předvánočních hrátek.

  • Autor: Procházka Josef - Pepíno
  • Datum publikace: 20.12.2001
  • Článek zařazen do: Prima akce
  • Počet komentářů ke článku: 0 přidat komentář
  • Článek si přečetlo 2500 čtenářů

    Sdílet na Facebooku

© Stránka vygenerována za 0.0033 sec. | Aktuálně máme v databázi 8376 článků
práva na články náleži jejich autorům, provozovatel magazínu nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené prohlížením těchto stránek.
Magazín provozuje ICOK (administrátor Miloslav Fuček)
http://icok.icok.cz | http://wwww.mfsoft.cz

Bazény na míru | Bennewitzovo kvarteto | Lady XL Fashion | Optika v Praze | Světové brýle.cz | Inspiro ERP systém | Bezpečnostní poradce | Fass-Hasicí technika | Dukla - Atletika | Dukla Praha